Akcie Fortuna

Fortuna Entertainment Group vznikla v roce 2009 a stala se největším středoevropským provozovatelem kurzových sázek. Z původně české společnosti se postupem času rozrostla v holding, který nyní působí i na slovenském a polském trhu.

Díky své dvacetileté historii, která předcházela založení holdingu Fortuna Entertainment Group je společnost zavedenou značkou na trhu kurzových sázek i mezi zákazníky.

Během let se skupina vyprofilovala v lídra určování trendů v sázkovém sektoru. Důkazem je rychlý vzestup online sázení, které Fortuna Entertainment Group mezi prvními představila na Slovensku a následně i v Česku.

Klíčovou devizou společnosti jsou profesionální a zkušení bookmakeři, kteří se výborně orientují na lokálních trzích. Znalost sportů a sázkařského prostředí jim umožňuje nastavovat kurzy tak, aby společnost byla vysoce konkurenceschopná a zároveň atraktivní pro klienty, protože dobrý bookmaking umožňuje přijímat i vysoké sázky.

Upozornění k CFD: Rozdílové smlouvy jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem rychlého vzniku finanční ztráty. U 51 až 76 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak rozdílové smlouvy fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

© 2024 Vpenize.cz | Nakódoval Leoš Lang